Kedves Diákok! Tisztelt Szülők!

Az új munkarenddel kapcsolatosan a következő tájékoztatást adom, és az alábbi kéréseket fogalmazom meg.

A tantermen kívüli munkarendre történő átállás azt jelenti, hogy az iskolában nem tanítási szünet van, hanem más módszerekkel történik az ismeretek megosztása, majd azok számonkérése. Mindannyiunk célja az, hogy eredményes tanévet zárjunk, a végzős osztályok felkészüljenek a szakmai vizsgára és az érettségire.

Kérem, a diákok otthon tartózkodjanak, ami az oktatás eredményessége szempontjából is fontos, és azt a célt is segíti, ami az intézkedés meghozatalához vezetett, hogy ne alakuljanak ki gócpontok a járványban. Viselkedjetek felelősségteljesen, kerüljétek a csoportos találkozásokat, közös programokat!

Javasoljuk, hogy az étkezést otthon oldjátok meg.

Az új munkarend a pedagógusok számára is új helyzet, komoly kihívás. Igyekszünk minél előbb információkat nyújtani a munkarenddel, tantárgyi tematikával, számonkérési formákkal kapcsolatosan. Ezeket az információkat az iskolai honlapon elérhetitek majd. Fontos, hogy a KRÉTA rendszert mindenki telepítse (telefonra is), használja, mivel azon keresztül tudunk üzeneteket eljuttatni számotokra. Kövessétek figyelemmel!

Javasoljuk, hogy használjátok ki az ingyenes regisztrációs lehetőséget pl. a több tantárgy esetében is használható kiadványokat megjelentető Mozaik Kiadó oldalán (https://www.mozaweb.hu).

Bízom benne, hogy együttműködéssel és felelősségteljes magatartással eredményesek leszünk.

Üdvözlettel:

Eveli Péter igazgató

Előző Következő