A kollégiumba beköltözni szeptember 1-jén 14 órától lehet; a szoba- és csoportbeosztásokról is akkor adunk tájékoztatást. Kérjük, hogy a felvételi kiértesítésben felsoroltakat (ágynemű, ruházat stb.) hozzátok magatokkal. Szülők számára 14 és 20 óra között folyamatosan nyújtunk tájékoztatást. A szept...

Tovább...

Kitörő örömmel értesítünk minden egykori és jelenlegi Iskolapolgárt, hogy egykori asztalos tanulónk Simon Krisztián a EuroSkills 2018. Budapest után a WorldSkills 2019. Kazany bajnokságot is megnyerte. Simon Krisztián a világ legjobbja! Óriási gratuláció! https://www.veol.hu/gazdasag/nemzetkozi-gaz...

Tovább...

A 2019/2020-as tanévben is van lehetőség az iskolai étkezés igénybevételére. Ez kollégista tanulók esetében napi háromszori étkezést ( reggeli, ebéd, vacsora ), a nem kollégisták esetében napi egyszeri étkezést ( ebéd ) jelent. További információk a Tájékoztatóban.

Tovább...

A javító-, pót-, és különbözeti vizsga időpontja intézményünkben: 2019. augusztus 22-23. A vizsgával kapcsolatos bővebb információk ITT megtalálhatók.

Tovább...

Az elmúlt 10 napban 3 különböző kontinens viadalt rendeztek, melyeken iskolánk 5 válogatott sportoló tanulója is pályára lépett - címeres mezben sikerrel képviselték hazánkat.

Nyílt Serülő Európa Bajnokság 5. hely - Fazekas Gergő (9.E), Radvánszki Zsolt (10.E)

Ifjúsági Strandkézilabda Európa B...

Tovább...